Earnings Disclaimer

Eget ansvar

När det gäller att köpa produkter eller tjänster på Internet är det rekommenderat att du alltid bör göra dina egna undersökningar. Detta inkluderar att köpa några produkter eller tjänster som säljs från denna webbplats och alla andra webbplatser.


Material Anslutning

Om vi inte har angett annat, bör du alltid förutsätta att när produkter eller tjänster hänvisas till, de är gjorda eftersom det finns en koppling mellan webbplatsens ägare och leverantöreren av de produkter och tjänster som visas. Det bör noteras att detta inte alltid fallet.


Rekommendationer i god tro

Ägarna av denna webbplats kommer alltid att rekommendera produkter och tjänster baseras till viss del på en god tro att utbudet av sådana produkter eller tjänster kommer att hjälpa personen som skaffar dem. Ägaren har goda skäl att tro det, eftersom ägaren har antingen provat dessa produkter eller tjänster innan de gör några rekommendationer, eller ägarna har undersökt dessa produkter eller tjänster baserade på leverantörens historia. De rekommendationer som gjorts av ägaren om dessa produkter eller tjänster är ärliga åsikter baserade på fakta kända för ägaren när en produkt eller tjänst nämns på hemsidan.


Referenser

Ägaren har genomfört alla steg möjliga för att verifiera vittnesmål som visas på denna webbplats. De betraktas som vanlig förväntningar från en användar baserade på den information som fanns tillgänglig vid tidpunkten för publicering dem. De är inte överdrifter av användarens resultat vilket vi inte stödjer i någon form. Förfrågningar har gjorts för att bekräfta deras äkthet. Om ett påstående låter osant då betraktar ägarna detta som en sådan och publicerar inte det här på hemsidan.

Där utdrag har visats från andra granskare, foruminlägg och kommentarer på annat sätt, betraktas dessa på intet sätt som någon form av verifierbara resultat. Alla besökare uppmanas starkt att göra sin egen due diligence innan de köper något som visas på denna webbplats.

För att skydda dig, om påståenden saknar grund, är alla sådana produkter försedda med en 100% pengarna-tillbaka-garanti från en ansedd tredje part, som alla har verifieras som äkta och säker att använda. Som en följd av detta stöds utbudet av tjänster eller produkter av 100% pengarna tillbaka garanti för fullständig sinnesro.

Vårt mål är att vara 100% ärlig i alla lägen. Men om du hittar något som visas på denna webbplats, som du inte håller med om, vänligen kontakta oss omedelbart och vi kommer att titta närmare på det. Vi förbehåller oss rätten att återkalla visning av någon produkt eller tjänst som inte når upp till våra mycket höga nivåer av tillfredsställelse utan föregående meddelande. Fullständig ärlighet och integritet är viktigt för oss hela tiden.


Potentiell partiskhet och due diligence

Ägarnas åsikt om en produkt eller tjänst kan delvis bildas på det faktum att ägaren kommer sannolikt att få ersättning för produkten eller tjänsten. Det förhållandet är tillräckligt för att skapa ett koppling mellan ägaren och leverantören. Det kommer att finnas fall där ägaren inte får ersättning för produkter eller tjänster på denna webbplats. Du bör anta att ägaren har ett väsentligt förhållande med den produkt eller tjänst leverantörer, eftersom ägaren har fått eller kommer att få något av monetärt värde från leverantören. Du ska alltid göra din egen due diligence innan de köper en produkt eller tjänst som nämns på denna webbplats.


Kompensation

Typ av ersättning kan variera, från att ta emot betalning för en produkt eller tjänst eller ta emot kompletterande produkter eller tjänster. Det är därför sannolikt att ägaren får ekonomisk ersättning när du gör ett köp av en produkt eller tjänst efter att ha klickat på länk som visas.


Frågor kring gjorda inköp

Ägarnas syfte är att göra de bästa produkterna och tjänsterna tillgängliga för dig. Om du har några frågor angående dessa köp, vänligen kontakta oss omedelbart och vi kommer göra vad vi kan för att besvara dem eller rätta till eventuella problem som du kan ha.